Et spill for galleriet!

trump on tour

I god tro sendte vi datteren i huset på tur med sin bestemor på tur til Olden, vært år er de på tur opp dit både i påsken og om sommeren så vi var aldri i tvil om å sende henne på turen. Men etter dagens store presseoppslag i Se & Hør kan det se ut til at vi burde sjekket opp litt nøyere enn hva vi gjorde, for bildene er klare og helt tydelige på at svigermor slett ikke er i Olden med familien. Hun har tatt turen en helt annen plass.

Kanskje tenkte hun at dette ikke ville bli et presseoppslag men det er klart at som svigermor til en av Norges beste stepappa bloggere vil du ikke komme deg unna. Paparazziene har sett seg ut svigermor som deres største mål denne sommeren og selv ikke Marcus og Martinus klarte o fange deres oppmerksomhet med stor konsert på hjemmebane. Det at du velger å feriere med min gode venn Donald Trump er for så vidt greit, men nå vil vil vi ha et svar på hvor datteren i huset befinner seg.

riggi

For meg ser det ut til at svigermor har gitt faen i alt som heter familie i et tappert forsøk på å bli første dame i USA, men det skal du faktisk ha at du har tross alt kysset han på kamera, mens Melanie Trump ikke engang ønsker å holde hans hender. En gang golddigger -alltid en golddigger sier nå jeg da, så nå som du har truffet din favoritt Donald må jeg vel bare legge ifra meg at du er forelsket i meg. Her er det tydelig at det er pengene som teller.

Men det er klart at dette vil på sikt også øke mine lesertall, så sånn ved første tanke er jeg positiv til dette forholdet som nå er i ferd med å dannes. Han begynner jo å dra på årene  også denne Trump, så er vi riktig heldige drypper det vel litt på klokkern også som de sier det. Nyt ferien med Donald, men svar meg så fort du kan på hvor datteren i huset befinner seg, vi er bekymret og håper alt er bra med henne. Bare hun ikke er med for hun er nok diva fra før om ikke hun skal bli helt sykt VIP.

Donald  + Rigmor = Sant ❤

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s