Herregud, kjør da din dust!

fuck.jpg

Trafikken hoper seg opp ved Aker Brygge, på radioen runger en av Marcus og Martinus sine største hits Girls over høyttaler anlegget. Bilene står bom stille og man kan skimte rødfargen fra trafikklysene noen metere lenger fremme, i baksetet sitter den unge 6 åringen og synger med på «Girls» mens han kikker frem på sin stefar i forsetet. «Herregud, kjør da det er grønt din dust»

Dette kunne lett ha kommet fra meg, jeg kan være i overkant ivrig i trafikken og kanskje nettopp derfor var det yngstemann i huset som sa disse ordene. For barn lærer fort og det er ingen hemmelighet, men at han hadde tatt etter meg på dette området var både overraskende og litt skuffende. For min rolle er å være en omsorgsperson og et godt forbilde for denne gutten.

oppgitt

Her kan jeg ha bommet litt akkurat på det området, for når jeg sitter i trafikken med barn i baksetet kan det ha vært at jeg har kommet med noen gloser om andre trafikanter. Jeg burde nok ha forstått at han hadde fått dette med seg, men for meg kom det utrolig overraskende på der vi stod i den tette Oslo trafikken.

For i denne situasjonen var jeg selv rolig som skjæra på tunet, gutten i baksetet derimot var fly forbannet på hele situasjonen. Jeg skjønte hvor dette kom fra men jeg kjente en glede da han fortalte meg hvor han hadde det i fra, for i hans hodet hadde han tatt dette fra sin mor og som han sa var hun helt gæren i trafikken.

Så til min kjære vakre kjæreste, nå må du passe på hvordan du oppfører deg i trafikken, du aner ikke hvor fort barn lærer. Jeg trodde du av alle visste dette, men her må nok stepappahjerte lære deg et par holdninger rundt hvordan man oppfører seg i trafikken. Du burde skamme deg burde du.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s