Vår historie!

BeFunkyCollage

For i oktober 2016 var første gang jeg fikk kontakt med min kjæreste, vi møttes som de fleste unge par i dag via Tinder. Appen som garanterer gode forhold og alt annet enn bare one night stands, eller var det kanskje motsatt. Men sannheten er det at vi møttes der og fikk umiddelbart god kontakt, noen uker senere avtalte  vi og møtes for å se om dette kunne føre til noe mer enn bar et godt vennskap. Det skulle vise seg at denne daten ble en katastrofe.

For etter å ha tapt et veddemål med en kamerat hadde jeg sett meg nødt til å klippe av meg alt håret på hodet, min kjære som var veldig opptatt av gutter med langt hår ble nok litt skeptisk da en skallet gutt dukket opp på døren. Ikke nok med det så ble hun også møtt av en gutt som ikke klarer å ha øyekontakt, i og med at mine øyne ikke helt er skapt for å se folk rett i øynene. Så der stod jeg og følte meg litt som en attraksjon i fornøyelsesparker, en slags skjelende lemur.

oss

Hun hadde invitert meg på Netflix & Chill denne kvelden, for de av dere som er kjent med dette begrepet vet at dette handler om sex, sex og atter sex. Problemet var bare at min kjære ikke helt hadde forstått dette selv, for henne dreide nemlig Netflix & Chill seg ene og alene om å se film og slappe av. Så med en skjelende lemur ved sin side som til stadighet forsøkte å sette inn støte for litt action, kan jeg forstå at hennes første inntrykk var litt annerledes enn hva hun hadde forestilt seg.

Da jeg i tillegg spurte om jeg kunne få kysse henne på slutten av daten, var det berømte glasset hennes rent over. For jenter har en greie med dette glasset, det er alltid slik at det begeret nesten er fult og holder på å renne over. Personlig så jeg ikke noen beger denne kvelden, men i ettertid har jeg skjønt hva hun mente. Hun syntes jeg virket desperat og for sikkerhetsskyld fortalte hun alle sine venner og familie om dette, så da jeg endelig skulle få innpass litt senere var det mange rare blikk som møtte meg.

For så desperat var jeg nok ikke, men etter å til stadighet ha blitt avvist i forsøk på en ny date bestemte jeg meg for å gå videre. Jeg så på henne kun som en venn på denne tiden og jeg var sikker på at dette aldri kom til å bli noe mer enn bare et vennskap. Tiden gikk og plutselig nærmet julen seg, som de vennene vi hadde blitt spurte hun meg så om jeg ville være med til Sverige for å handle julegaver. Jeg trengte litt ekstra snus på denne tiden så jeg takket ja til dette uten å blunke.

foreldre

For meg var dette en tur for to venner, så jeg forsøkte meg verken på det ene eller det andre. Dette var tydeligvis noe min kjære satte pris på, for i ettertid har jeg ikke fått fred på snapchat og vi er nå oppe i sykt mange days på streaken vår. Datene kom og datene gikk helt til vi en dag skjønte at vi begge to startet og få følelser for hverandre. Men som i en dårlig Hollywood film skulle det vise seg å komme flere kjepper i hjulene på bussen.

For etter å ha datet en og stund bestemte jeg meg for å fortelle henne at jeg startet og bli litt forelsket i henne, jeg ønsket for all del ikke å legge så mye følelser i dette dersom det ikke var gjensidig denne gangen heller. Dette ble ikke godt mottatt, for i hennes øyne betydde tydeligvis det å være forelsket noe helt annet enn hva jeg trodde. For henne betydde dette like mye som om jeg skulle sagt jeg elsket henne. Men etter mye om og menn fikk jeg henne til å forstå hva jeg mente og vi kunne fortsette.

1 februar ble vi enige om at vi var kjærester og siden da har vi hatt mange utrolige og flotte hendelser i våre liv. Vi har blitt gravide siden den gang og det var det ikke mange som trodde bare tilbake i desember, men vi føler vi er klare for dette og selv om det ikke var planlagt er vi veldig glade og spente den dag i dag. Så ja det er kanskje tidlig og kanskje er ting gått fort, men allikevel føles alt så riktig

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s