Mitt forbilde

par

Jeg er ikke en person som er veldig flink på dette med følelser og sånt, jeg er ikke den du kontakter om du har kjærlighetssorg og trenger støtte for å si det sånn. Jeg tenker stort sett på meg og mitt og det som ikke omhandler meg, ja det betyr ikke så veldig mye i min verden. Dette visste du om da vi ble kjærester og dette har du fått merke under vårt forhold. Så det at jeg nå setter meg ned og får ned mine følelser for deg på papiret skal du ta som et stort kompliment.

Dette er virkelig ikke lett for meg, det og skulle sitte her å plutselig fortelle alle om mine følelser for deg. Følelsene du har vekket i meg er så store og så betydningsfulle at du fortjener å høre hva jeg føler for deg, for du er verdens snilleste person som alltid setter andre foran deg selv. Stikk motsatt av den personen jeg er, der finner man deg. Du er omsorgsfull og du sørger til en hver tid for at alle rundt deg har det bra, selv om folk behandler deg dårlig så vender ikke du kinnet til, du møter dem allikevel med all kjærlighet du har å gi.månen

Du er blitt en stor trygghet i mitt liv, du er min mobillader, noe jeg virkelig trenger i livet mitt for å fungere. Du er som et tastatur jeg har lyst til å ta på hele tiden og du er min harddisc som sørger for at jeg holder meg levende. Jeg har aldri vært borti et større forbilde når det kommer til medmenneskelighet, du er full av omsorg og du er støttende i alle situasjoner. Du er en fantastisk mor som gir barna dine en perfekt oppvekst og noe de kan se tilbake på å tenke at de har verdens beste mamma.

For om ikke økonomien alltid har strukket til i ditt hjem, har du alltid sørget for at barna dine får det de trenger, du har droppet å kjøpe ting til deg selv slik at barna får den yoghurten de trenger om morgenen, det eple de trenger før de legger og ikke minst har du gitt dem all kjærlighet i verden som gjør at de føler seg verdsatt. Selv om du ikke gidder å sitte i barnebursdager for å se på ditt barn leke slik mange andre foreldre gjør, vet barna dine at du er der når de kommer hjem og du vet de klarer seg selv fordi du har lært dem å være selvstendige.

hjerter.jpg

Men også mot meg er du helt lik, du sørger alltid for at jeg har det jeg trenger. Jeg trenger kanskje ikke yoghurt og epler men jeg er avhengig av kjærligheten du alltid viser meg. Du gjør de små tingene i livet som gjør at jeg føler meg verdsatt, du gjør de store tingene som gjør at jeg føler meg elsket og du gir meg all kjærlighet som finnes igjen etter at barna dine har fått sitt. Akkurat nå bærer du også frem vårt lille kjærlighetsbarn i magen din og jeg kan ikke vente med å fortelle barnet som kommer hvor heldig det er.

For barnet vil få verdens beste mamma, ikke bare i betydningen av ordet som alle bruker men du er faktisk verdens beste mamma. Barnet som kommer ut kommer til å bli fylt med støtte kjærlighet og omsorg, for sammen skal vi gi barnet alt det trenger av det følelsesmessige. For materielle ting kan ikke erstatte det hjerte du har for andre, det hjerte du velger og dele med meg og dine barn. Du er rett og slett bare fantastisk.

Så nå som jeg har blottlagt meg selv følelsesmessig, må jeg i all beskjedenhet si at dette ble et veldig fint innlegg. Men i forhold til deg er dette ingen ting, du er min trygghet, du er min støtte og du er min kjæreste jeg gleder meg til å dele resten av mitt liv med ❤

under

 

One thought on “Mitt forbilde

  1. Hei, nei jeg drikker ikke øl hver kveld, jeg har fortiden ferie og vi har barnefri nå i 2 uker. Vi er midt i festivaltider og for meg er det ikke farlig å ta seg en øl når man for eksempel maler huset, en øl i boblebadet etter en lang dag. Tror det er viktig å se på det slik at dersom du er så opptatt av hva som står på nettet, vet du også at bilder på nett ikke er hele sannheten. Du ser meg ta en øl, men hva vet du om jeg har drukket den eller ikke? Syntes dette er så langt unna hva temaet for denne artikkelen var men velger å godkjenne den!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s