Gutta på tur!

huske

Etter tisse fadesen som utspant seg på VG Lista 2017, var det endelig klart for å gi yngstemannen I huset sin revansje. Full av optimisme satt vi oss i bilen for å kjøre inn til Voldsløkka for å gjeste Norges største konsertarena, på scenen stod artister som Sval, Isac Elliot og Marcus og Martinus. Værgudene skremte oss en liten stund der ved å gi oss en skikkelig regnskur, men med Marcus og Martinus kom også solen..

Arrangementet startet allerede 1400 og var ikke ferdig før 2100, men med god tid og god planlegging skulle ikke tissingen stå i veien for denne konserten nei. Så med oppmålte brusmengder innenfor de rette tidspunktene og en felles tur i pissoaret en times tid før konserten var det bare å sette seg til rette for å nyte de fantastiske strofene av «Girls Girls Girls Girls» Men helt sånn skulle det allikevel ikke bli.

For i det Marcus og Martinus entret scenen til stående applaus og hyllende ungjenter stod jeg og yngstemann i do køen. Ja da du gjettet riktig, for som regnet bøttet ned før konserten, tømte også yngstemann sine kraner ved konsert start. Som om ikke det var nok måtte han også på toalettet to ganger til under konserten, da til favorittlåtene «Ekko» og «Like it, like it». Å ja han er sjekket for diabetes.

kiss.jpg

 

rocknroll

is

brus

Men sett bort fra toalettbesøk og litt regn skal vi ikke klage, vi gutta storkoste oss på tur og vi fikk litt kvalitetstid sammen. Så til de av dere som vurderer en Marcus og Martinus konsert i nærmeste fremtid, det er absolutt og anbefale.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s