Skatten i enden av regnbuen

riggish

Jeg har alltid lurt på hva man finner i enden av regnbuen, disse flotte fargene som oppstår på himmelen når regn og sol møtes. Så her om dagen bestemte jeg meg for å sette ut på en jakt for å finne ut av dette en gang for alle, det som møtte meg ved enden av regnbuen gjorde meg både sjokkert og lattermild på en og samme gang. Det var ikke det jeg hadde forventet meg i det hele tatt, men hva var nå denne skatten i enden av regnbuen?

Jeg satt på terrassen i Sandefjord da det plutselig åpenbarte seg en regnbue i det fjerne, den så ut til å ende ikke så langt ifra Framnes grillen. Jeg satt eg i bilen og kjørte ned mot sentrum, der parkerte jeg bilen å tok beina fatt resten av veien. Det var ikke langt igjen nå, jeg kunne se enden av regnbuen, i gledesrus hoppet jeg bortover som barna gjør når de leker lang, lang rekke. Men så lyste det opp, jeg kunne endelig se enden av regnbuen, ett sterkt lys lyste mot meg før jeg til slutt fikk se skatten mer og mer klart foran meg.

regnbuen

Tror du ikke det var svigermor da som satt i enden av regnbuen med ei litta Stråwbærry Dækkery i hånda? Jo da det stemmer det.. Etter alle disse årene med leting og spenning rundt hva som finnes i enden av regnbuen, så visste det seg å være svigermor bare. Skuffelsen var stor og nesten ikke til å svelge, men apropos svelge, det var jo svigermor som satt der så jeg fikk tatt meg et par øl med henne denne kvelden.

Men da hun begynte å få det blikket igjen, det blikket som tilsier at hun er i ferd med å spise meg opp, ja da var det bare å komme seg hjem igjen. Hun forsøkte å overtale meg til å bli med å fortelle meg at i enden av regnbuen der kan alt skje, der kan alle få sine ønsker oppfylt ved å kun si de 4 magiske ordene. Kun for nysgjerrighetens skyld måtte jeg spørre hva disse ordene var, skulle jeg endelig bli millionær, få meg hytte og bilen jeg alltid har ønsket meg?

De  magiske ordene var «Ta av deg buksa», så jeg satt på sprang og løp helt hjem og her har jeg vært siden, livredd og med mareritt om hva svigermor håpet på denne kvelden.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s