Den magiske hyllen

kent.jpg

Midt I mellom mobiler og kameraer står en ung mann I sin beste alder, han har tatt turen til elektrobutikken i jakten på et nytt kjøleskap. Som den bestemte personen han er, er han smertelig klar over hva han skal ha og hva det skal koste. Som selger selv vet han utrolig godt hva disse sleipe selgerne er i stand til å gjøre, så han strammer seg opp og spiller beinhard da ekspeditøren kommer bort.

Minutter senere står han i kassen, jenta bak kassen har langt lyst hår og hun møter han med et smil selv Colgate modellene ville drept for å ha. Litt usikker på om det han nettopp har gjort er riktig, vakler han mot kassen å forteller at han skal ha kjøleskapet som er satt i hans navn. Like blid som da hun sa hei fortsetter hun samtalen, før hun avslutter med å si «Ja da blir det 11999,- da»

Så hva skjedde egentlig denne dagen, dagen da jeg som ikke skulle ha noe dyrt kjøpte det dyreste kjøleskapet de hadde. Svaret var veldig enkelt for kjøleskapet var rett og slett for kult til å kunne la være å kjøpe det, der og da følte jeg meg allikevel litt lurt da jeg lasset kjøleskapet inn i den litt for smale bilen. Men etter mye om og men fikk jeg tilslutt presset det inn, nå gjenstod det bare å få det på plass hjemme.

stratos

Selv om jeg var litt usikker der og da, skulle jeg kjapt bli overbevist. For det var noe jeg hadde oversett den dagen i butikken, som nå  har blitt min favoritt plass i hele kjøleskapet. For som alle andre kjøleskap har den hyller med to skuffer i bunnen, men forskjellen på dette kjøleskapet og alle andre var den ekstra hyllen nederst som man ikke legger merke til før det har gått mange uker.

Hvert fall tok det så lang tid for meg som mann, en mann som heller ikke finner sokkene sine dersom det ligger en underbukse over. Men den ekstra hyllen er blitt min lille magiske hylle, det er nemlig hyllen jeg fyller opp med godteri og snop slik at barna i huset ikke skal se det. For som alle andre familier har vi kun godteri på lørdag her i huset, men som en uskreven regel til meg selv har jeg gitt tillatelse til meg selv om at den magiske hyllen kan benyttes selv i ukedagene.

Den dag i dag angrer jeg ikke på kjøpet i det hele tatt, dette kjøpet har gitt meg mange gleder gjennom de siste årene. For det finnes ikke noe bedre enn en hylle man kan gå å små spise fra hele dagen, ulempen er at alle disse bitene legger seg rett på magen. Men det er en stund til Sommerkroppen 2018 si.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s