Verdens beste stepappa!

stepappa

En tåre triller fra guttens kinn der han ligger i sengen å fortviler over kveldens situasjon, han tar seg til øynene før han gråter enda litt høyere for å vise sin frustrasjon. I lengre tid er dette det han har gledet seg til, bygget opp forventninger til og skrytt til sine kamerater om, men for denne gutten ble kvelden alt annet enn slik han hadde forventet seg.

For mens hans idoler inntok scenen på VG Lista på lørdag, stod gutten i en busk på Aker Brygge å gjorde sitt fornødende. Guttene han hadde ventet på i spenning en lang periode, guttene han hadde ropt navnet til i flere timer og guttene han hadde holdt seg fra å tisse i to hele timer hadde inntatt scenen mens han stod å tisset i en busk.

marcus martinus

Kvelden han hadde ventet på i flere uker var spolert, han gråt sine bitre tårer for at dette skulle skje akkurat han. Så hva kan jeg som Stepappahjerte da gjøre for å blidgjøre denne gutten? Jo en fugl visket meg i øret at Marcus og Martinus skal opptre på Oslo Sommertid på Voldsløkka søndag 2 juli 2017, det er ventet 40.000 mennesker og de skal opptre med andre artister som bla Sval og Isac Elliot.

Så som navnet på min blogg tilsier er jeg en stepappa med et stort hjerte, da må man levere etter forventningene. Så nå har jeg bestilt billett til meg og yngstegutten i huset til Oslo Sommertid for å igjen få oppleve sine store idoler på kloss hold. Gutten vet ikke noe ennå og han skal heller ikke vite noe om det, for søndag om en uke setter vi turen inn mot Oslo igjen og han får ikke vite hva vi skal før vi er på god vei innover.

Jeg håper dette vil gjøre hans opplevelse med Marcus og Martinus mye bedre, så får vi sørge for å sette knute på tissemannen slik at han ikke må tisse under «Girls Girls Girls» Stor klem fra Stepappahjerte med det store hjerte.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s