I en busk på Aker Brygge

marcus

Solen skinner over rådhusplassen og folk er entusiastiske, på rad 12 ute til venstre står et søskenpar med sin mor og sin stefar og venter. De har stått her i snart fire timer og med glede i øynene sør de for 150 gang hvor lenge det er til Marcus og Martinus kommer, ventetiden har vært lang og beina har blitt stive og vonde men hva gjør man ikke for sine idoler. Men som alltid er det noe som ikke går helt etter planen.

For etter å ha sett sine idoler Freddy Kalas, Katastrofe og Morgan Sulele er spenningen helt i taket før Marcus og Martinus skal entre scenen, men det er et problem som alltid melder seg hos den lille gutten. Han har et problem med at han må tisse veldig ofte og denne dagen var intet unntak, han har måttet tisse i snart to timer men i redsel for å gå glipp av Marcus og Martinus tørr han ikke forlate området.

yissegutt

Jeg hadde spurt han sikkert 10 ganger om vi skulle gå å finne en do, samtidig som jeg beroliget han med at Marcus og Martinus garantert kom på slutten av showet. Men som en liten 6 åring som har gledet seg til dette i flere dager kan jeg se det at han syntes det er vrient å forlate området i frykt for å gå glipp av sine to idoler. Så han ble stående i en stilling som lignet litt på en modell i FHM, bena godt trykket sammen ved knærne og en hånd godt plantet i skrittet.

Heldigvis for han er det kun 20 minutter igjen av konserten og han prøver så hardt han kan å holde seg, akkurat da annonserer Julie Bergan neste artist på scenen og hun starter med at nå kommer to gutter med stor suksess, hele området starter et hylekor man aldri har hørt makan til. Det skjærer i ørene men jeg forsøker å formidle til minste gutten at NÅ kommer Marcus og Martinus.

I gledesrus slipper han for første gang på en time hånden fra skrittet sitt, gleden lyser opp i øynene hans og for et lite sekund ser det ut til at han har glemt at han må tisse. Men da vi forstår at det er Nico & Vinz som entrer scenen og ikke Marcus og Martinus er det delte meninger fra meg og yngstegutten, jeg som en stor Nico & Vinz tilhenger og han som en skuffet gutt som igjen kjenner på at han må tisse.

i en busk på aker brygge.jpg

Etter dette lille øyeblikket med Marcus og Martinus glede var han nå tilbake og verre en noen gang, nå var det ikke lenger mulig å holde seg  for nå måtte han virkelig tisse. Nå må han ut av området, han har ikke lenger noe valg for nå må han så tisse at det for bare briste eller bære om han går glipp av sine store idoler. Han går mot porten og du ser på gangen hans at dette haster.

Idet vakten åpner porten og han får forlate området hører jeg og datteren i huset at jubelen igjen stiger, det er helt klart at noen har lagt merke til det populære tvillingparet. Så sant som det er sagt her annonseres Norges største artister for tiden fra scenen, hylene stiger igjen til en høyde man sjelden hører makan til. Så mens yngstegutten sørger for at buskene på Aker Brygge går en fin sommer i møte, entrer hans store idoler scenen klare for å skape allsang blant pubikum.

Han får til slutt stoppet strålen og satt kursen mot konserten igjen, men det hans mor og han ikke hadde fått med seg er at de hadde stengt for at flere kunne komme inn på området. Så det ble Marcus og Martinus på storskjerm for hans sin del, hans store idoler han hadde holdt seg våken lenge over tiden for å se. Han kunne likegodt sett det på TV hjemme men han fikk allikevel en liten følelse av sine store idoler.

Dessverre ble det ikke den store opplevelsen han hadde tenkt seg, men plutselig byr muligheten seg igjen for å se sine store idoler levere fra scenen.

#marcusogmartinus

under

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s