Investeringen

svigers

I et hjørnet ute på verandaen sitter svigermor i boblebadet og drikker bobler, dampen fra det varme vannet stiger opp fra boblebadet mens boblene lever sitt eget liv i vannet. Ut kommer jeg med en kald øl i hånden og min nye bananas badeshorts, svigermor sier at nå stiger temperaturen her, det damper skikkelig her nå. Jeg forstod det først som om at hun mente boblebadet, men så feil kan man altså ta..

For svigermor hadde en intensjon om noe helt annet enn hva jeg hadde denne kvelden, jeg hadde invitert henne for å teste ut vårt nye boblebad da hun lenge hadde ytret et ønske om dette. Men det var noe helt annet enn boblebadet hun hadde tanker om å teste ut, jeg burde vel tatt hintet da hun hadde med seg gaven hun hadde kjøpt til meg på Rhodos.

kjørr

For innpakket i det fineste silkepapiret de hadde å oppdrive i grekerland skjulte det seg en t-skjorte, på t-skjorten var det bilde av den kjente å kjære Homer Simpson med teksten «The last perfect man» inngravert i store bokstaver. Jeg var i det store å hele veldig fornøyd jeg med at hun hadde tenkt på meg under gavehandlingen, så jeg tok ikke helt hintet med en gang med tanke på hva det stod på t-skjorten.

Dette skulle jeg merke da jeg først kom meg opp i bassenget, jeg fikk satt meg godt til rette med ølen i høyrehånden mens den andre armen hvilte litt nonsjelant på bassengkanten. Det var da svigermor steg opp av vannet som Pamela Anderson gjorde det i Baywatch på 90 tallet jeg skjønte hvor dette bar, med sin rosa string bikini som hun hadde herjet i nede i grekerlandet var det ikke vanskelig å forstå hvor hun ville.

banana.jpg

Med en hes og sexy whisky stemme sier hun at hun bare skulle hente seg ei litta baylies, jeg nikket bare bekreftende mens jeg tenkte at her var det best å komme seg opp igjen. Jeg kjappet meg ut av bassenget og satt meg i utemøblementet, mens jeg tørket meg med håndkle tenkte jeg ut en lur plan for å unnslippe svigermors planer.

«Næmmen er du ferdig å badet alt da» sa hun da hun ålet seg ned langs rekkverket på vei mot boblebadet, jeg svarte bekreftende at jeg var ferdig å at min allergi mot klor hadde slått inn for fullt. «Næmmen så synd da» sa hun før hun fortsatte og fortelle at vi kom til å få mange anledninger til å ta det igjen, da hun hadde avtalt med min kjære å flytte inn på gjesterommet de ukene ungene er hos sin far for å få mest mulig tid i bassenget.

Jeg krøp litt sammen i stolen der jeg satt å måtte innse at denne investeringen hadde gitt umiddelbar avkastning, men kanskje ikke helt på den måten jeg hadde håpet. For det sies det at gravide ikke skal bade i så varme temperaturer, så da ble det meg å svigermor oppi der i stedet fremover da si.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s