Stepappahjerte i forkledning

hhh.jpg

Det å gå på offentlige toaletter er for mange i seg selv en ekkel opplevelse, men som man sier må man så må man. Det var nettopp dette yngstegutten her i huset måtte her om dagen da vi var på fotballkamp i Sandefjord, med seg på turen fikk han bestemor eller min mye omtalte svigermor for å forklare det ennå klarere. Turen ble noe vi sent kommer til å glemme.

For etter å ha passert alle VIP gjestene i VIP losjen og endelig funnet veien til toalettet, var denne toalett turen som alle andre turer. Men det var da yngstegutten var ferdig og ventet på sin bestemor at det artige skjedde, for som jeg har fortalt om tidligere har han et litt forvrengt bilde av min «kjendis status». Nettopp dette var det som skulle skape komplikasjoner på toalettet denne dagen.

toaletter.jpg

For mens svigermor stod inne på toalettet kom det ei lita jente på alder med yngstemannen her i huset, hun åpnet døren og møtte på min svigermor som nå var ferdig på toalettet. Litt sjokkert over å ha møtt på noen sa den lille jenta bare «Hei» før hun snudde rundt og sprang vekk fra toalettet. Dette fikk yngstemann med seg å sa til sin bestemor «Oj, hun trodde sikkert du var Stepappahjerte»

Som om ikke «kjendis statusen» var forvrengt fra før, trodde han altså nå at stepappahjerte kunne være ei dame. Det er jo søtt da at han er så opptatt av stepappahjerte og det er noe jeg setter stor pris på, men jeg tror han må få en leksjon i hva som er hva og at jeg ikke er noen kjendis. Når det kommer til den lille jenta kan jeg godt forstå at hun snudde og løp, hun trodde nok det var Dronning Sonja fra balkongen hun møtte.

Men la det ikke være tvil, komplikasjoner eller ikke, hun møtte jo tross alt Dronningen av Rhodos.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s