Den uventede milliongevinsten!

millionæren1

Det at rykter sprer seg som ild i tørt gress er jeg fult klar over, det er ingen dårlig bevart hemmelighet. Den siste tiden har jeg stadig fått høre det at jeg er blitt millionær, for da selskapet jeg jobber for nylig ble solgt til et nytt investeringsselskap var det mange av de ansatte som fikk kontoene sine fylt opp som følge av salget. Så hvordan ser egentlig min bankkonto ut nå?

Det er ikke hverdagskost å kunne gå rundt å si det at bankkontoen din ser ut som et telefonnummer, men etter salget av bedriften jeg jobber i har jeg endelig hatt gleden av å kunne gjøre dette. Det betyr selvfølgelig at man kan unne seg noen ekstra goder i disse varme sommertider, men samtidig er det viktig å ha beina godt plantet på jorda.

milli

Det er en drøm som har gått i oppfyllelse, det er helt uvirkelig og tenke på det at kontoen ser ut som et telefonnummer. Den eneste ulempen ved det er at det dessverre finnes alt for korte telefonnummer i dette landet, så de av dere som har trodd at jeg har blitt millionær den siste tar dere helt feil. Riktignok ser bankkontoen min ut som et telefonnummer, men det er ikke like kult når man tenker på at den ser ut som telefonnummeret til politiet.

Så med 112 kroner på kortet er det mye man kan unne seg i disse sommerdagene, man kan for eksempel dra til byen og unne seg en soft-is. Riktignok er det kun nok til en soft-is da det å stå parkert i sentrum koster skjorta. Man kan dra på kino og se nesten en hel film for de pengene, man kan ta bussen nesten helt til sentrum med de pengene eller for å si det på en annen måte det blir ikke de store innkjøpene i sommer.

Så jeg kan avkrefte ryktet om at jeg er blitt millionær, men samtidig har det vært litt kult og leve som det i en ukes tid selv om jeg ikke har merket noe til det i form av kroner.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s