Med kniven mot strupen

kniven på strupen

Gatene er like trange som i kardemomme by, solen sniker seg akkurat nok inn i gaten til at det dannesr seg en skygge rundt min kropp. I enden av veien er det et lokale som raskt vekker min oppmerksomhet, jeg velger å gå inn der hvor gulvet og vegger er laget av brunt tre, det minner litt om en pub i amerika som serverer det beste ølet. Plutselig står det en mann bak meg og sekunder senere ligger jeg der med kniven på strupen..

Jeg kjenner jeg svetter litt ekstra i pannen akkurat nå, de dampende håndkleende gjør det litt vanskeligere å puste. Men på en annen side er det også beroligende og behagelig, smertene jeg hadde ventet skulle komme dukker aldri opp. Det er rett og slett bare en behagelig følelse som møter meg der jeg ligger med kniven på strupen og barbereren bak meg.

produkter

For hos Sylskarp Barber i Larvik ytes det en fantastisk service, salongen som både klipper hår og barberer med kniver ga meg en fantastisk kundeopplevelse. Nøye i sitt arbeid og med en kjærlighet for faget, ble dette en opplevelse jeg anbefaler alle dere menn der ute med skjeggvekst å prøve. I kule lokaler som bærer preg av en skikkelig amerikansk salong, fant jeg roen og ønsket nesten ikke å forlate stedet igjen.

Med produkter til skjegg og bart som stammer fra den eldste barbersalongen i verden, ga produktene fra 1805 med den perfekte lukten resten av dagen. Skjegget er nå fintrimmet og mykt som en katt, og med de samme produktene som Churchill og gutta brukte tilbake i sin tid går jeg nok en fin sommer i møte. Sjekk det ut du også, du finner de midt på torget i Larvik.

barber

Tusen takk for flott oppvarting og herlige linjer i skjegget, dette er en tjeneste jeg kommer til å benytte meg masse av fremover.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s