Jævla pedo..

pedo

På nettbrettet ligger den 9 år gamle jenta og spiller de siste minuttene før det er leggetid, klokken nærmer seg 2030 og hun forsøker stadig å utsette leggetiden sin. Plutselig tikker det inn melding på chatten hun har oppe, man kan se på blikket hennes at noe ikke er som det skal. Hun snur seg mot sin mor med redsel i blikket før hun sier «Nå sender han mannen meldinger til meg igjen»

Jeg reagerer raskt på dette og spør henne forsiktige spørsmål som skal gjøre henne tryggere, samtidig forsøker jeg å berolige henne slik at hun tørr å være åpen om hva som står der. Hun forteller som sant er at en mann til stadighet spør henne om de skal bli kjærester, om hun har lyst til å kysse han og han har også gjentatte ganger fortalt henne hvor pen hun er.

blockstar

Jeg tar meg friheten til å sjekke ut hennes konto på det kjente barnespillet «Blockstar», her kan man finne utallige meldinger fra forskjellige brukere. Meldingene fra mannen som i lengre tid har plaget henne har hun slettet, men hun forteller gladelig hva han har sagt og bedt om. Flere ganger har han sendt henne oppmuntringer og meldinger med det jeg vil kalle seksuelt innhold.

Spillet som er beregnet for barn i hennes alder er altså blitt en lekeplass for pedofile, de er fullstendig klar over at det de gjør er feil men allikevel plager de små barn med slibrige meldinger. Måten meldingene er skrevet på gir klare indikasjoner på at dette er skrevet av personer som er godt voksne og i alle fall langt over alderen til den 9 år gamle jenta.

Så mange ganger har man lest om dette i aviser og sett saker om dette på TV, men man regner ikke med at det skal skje med sine nærmeste. Men på de fem månedene jeg har vært stefar for denne jenta har dette skjedd to ganger, en gang var det en som utga seg for å være jente og ville bli lesbisk og nå dette. Det som gjør meg ekstra forbannet er at disse kontoene skriver meldinger på helt lik måte.

beskjeder

Meldingene er skrevet i samme ordlag, med de samme smileyene og med de samme intensjonene om å få barn i veldig ung alder til å forelske seg. Datteren her i huset sier det selv at hun blir glad for slike meldinger om at hun er pen og at folk har lyst til å bli kjæreste med henne. Hele 6 ganger det siste døgnet har denne personen spurt om de skal bli kjærester over nett.

Det som også utpeker seg her er at dette spillet er bygget på samme måte som minecraft, ikke på den måten at du skal samle og bygge men på den måten at figurene du bruker på din profil er mennesker formet som bokser. Så hvordan kan en jævla pedo sitte å skrive at en spillfigur er pen og vakker? Jeg stiller meg uforstående til dette men allikevel har jeg levd såpass lenge at jeg har skjønt at det er slik de oppererer.

Akkurat nå er jeg så sint og frustrert over hvor lett disse pedofilene skaffer seg tilknytning til barn, ved å bevist benytte forumer som er skapt og bygget for barn kommer de til dekket bord med sine metoder. Jeg blir kvalm bare av tanken på at det sitter eldre menn der ute å holder på slik, jeg får lyst til å klippe av de ballene å sørge for at deres utstyr aldri fungerer igjen.

Men nå skal jeg ikke skrive noe mer før jeg drar dette for langt, men dette er en advarsel til alle foreldre der ute om å sjekke ut spillene deres barn benytter på nettbrett og pc. Du vet aldri når neste pedofil er på fære..

under

3 thoughts on “Jævla pedo..

  1. Og hvordan har du tenkt at de skal løse det? It’s a free world. Vil du at de skal monitorere alle meldinger som går til og fra mellom brukere?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s