Et vink fra balkongen

vinket

Solen fyller hele området med varme stråler, et helt folk er samlet til en festdag de sent vil glemme. Med flaggene som vaier i vinden og med de flotteste drakter og skjorter, tradisjonen tro vender hele folket oppmerksomhet mot balkongen for å motta et vink fra familien som står klare til å hilse på folket som er møtt opp.

Jeg snakker selvfølgelig ikke om kongefamilien på 17 mai, her snakker jeg om Stepappahjerte som har tatt med seg hele familien på Sandefjord kamp. Med støtte fra Sandefjord Fotball og Komplett.no var det mulig for oss å endelig benke oss ned i sofaen øverst på stadion, og for de som ble skuffet over at de ikke ble møtt av kongefamilien på balkongen, hadde jeg med meg dronningens dobbeltgjenger nemlig svigermor.

is

Kanskje var ikke vinkingen like elegant, men smilet hun bærer ga de fremmøtte valuta for pengene. Pent antrukket var hun også fra middagen vi nettopp hadde fortært inne på VIP losjen, hun smilte om kapp med solen da hele stadion rettet sin oppmerksomhet mot de kongelige på balkongen. Som om ikke likhetene stoppet der, var også yngstemann i huset på plass i rollen som Sverre Magnus.

Nå vil jeg ikke si at jeg ligner verken kongen eller Kronprins Håkon, men jeg er jo tross alt stepappahjerte så jeg har nok fans fra før av. Denne dagen ble helt perfekt for meg og hele familien, endelig fikk jeg vist hele familien Heum at jeg er så sykt VIP som jeg har snakket om hele tiden. Kampen gikk jo også i rett favør og jeg avslutter dermed dette innlegget med å gratulere Lars Bohinen og hans fantastiske menn med 1-0 seieren over Sarpsborg 08.

balkongen

Tusen takk til Komplett.no og Sandefjord fotball for perfekt oppvartning denne dagen, middagen, isen, brusen og sitteplassene leverte til det fulle. Gavekortet på 500 kroner fra komplett kommer også godt med i disse baby call tider.

under

//Sponset innlegg//

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s