Endelig vet vi kjønnet til vårt barn

guttogjente

En graviditet fører med seg mye spenning, like mye venting og ikke minst mange spørsmål, et av spørsmålene som oftest trenger seg på i starten av en graviditet er om man får gutt eller jente. Venner og familie er like nysgjerrig som oss foreldre, så dagen man endelig skal få vite kjønnet er en stor milepæl i en graviditet.

For det er så mye som blir satt på vent frem til man får vite kjønnet på barnet, så nå som vi endelig vet hva vi får er det endelig bare å starte å handle inn det man har kikket på og kanskje håpet på i lang lang tid. For det er litt kjedelig og bare kjøpe rosa ting også kommer det en gutt, samtidig kan det være litt kjedelig og bare kjøpe nøytrale ting i tilfelle man har lyst til å virkelig gi barnet en oppvekst i barnets farger.

Der har vi vært litt den siste tiden og vi er veldig opptatt av at det skal være veldig rosa dersom det ble jente og på samme måte med blått om det ble en gutt. Familie og venner som også ønsker å hjelpe til og bidra med både det ene og det andre har lenge sittet på gjerde og ventet på denne store avsløringen. Så nå er det bare å finne frem kredittkortet, her skal det handles inn til den store gullmedaljen for her blir det ei litta jente som ønskes velkommen i vår familie.

foreldre

Dette fant vi ut for noen dager siden da vi fikk et tips av min mor om å bruke en ring over magen, ringen skulle henges i en tynn tråd og den skulle da enten vaie eller snurre. Ut i fra vårt resultat er det mye som tyder på av vi får ei litta jente til i vår allerede store familie, det endelige svaret må vi likevel vente noen uker til med å finne ut men ut i fra de som har testet dette har dette stemt i 8 av 10 tilfeller.

Så om ikke vi går mann av huse og handler inn kun rosa ennå, så er jo nå tankene snudd litt mot at det kommer ei litta tulle til verden i slutten av desember. Det er klart at vi blir like glade uansett hva det skulle bli, så vi venter bare i spenning på å få det endelige svaret hos legen i midten av juli. Frem til det får vi bare smøre oss med tålmodighet.

Hvilke kjønn har du på dine barn? Eventulet hvilket kjønn ønsker du deg mest?

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s