Redningen

kentas

Jeg var i ferd med å gå meg vill i en blindgate, jeg var på et punkt i livet da jeg ikke lenger hadde gnisten til å gå videre. Jeg hadde blitt en jeg ikke likte å være, jeg måtte rett og slett ta grep for å ikke gro fast..

For etter å ha søkt på Happy Days med Jan-Thomas og Trinny & Susanna uten hell, kom endelig redningen og den var nærmere enn jeg hadde trodd. For når du er i ferd med å bli ei grå mus i Crocs og joggebukse, da er det på tide å ta grep.

skyll

Å hvilken forandring de flotte og service innstilte jentene på Elins Hårstudio gjorde, de møtte meg med både te og kaffe før jeg entrer stolen. Smilene glinset inne i det renslige og flotte lokalene, jeg kjente livsgnisten meldte seg igjen så fort jeg entrer lokalet.

Med masser av erfaring og flere ti år i bransjen var det ingen tvil om at de visste hva de gjorde, å det er ikke vanskelig å se at de kan sakene sine når de fikk til dette resultatet på en kar som meg. De sørges for at jeg alltid hadde det bra i stolen og måten de vasker hår på er en drøm i seg selv.

matrix

Da jeg ankom lokalet følte jeg meg sliten, lubben og chabby, men etter 2 timer magi i stolen gikk jeg ut igjen som en mann som var rak i ryggen, følte meg bra og om jeg legger godviljen til så jeg ei litta six pack i speilet å.

Produktene de brukte for å lage dette kunstverket kommer fra Matrixx og de gir deg den perfekte looken om man skal bleke alt ned, shampoo og balsamen har gitt meg en helt ny hverdag med et mykere og friskere hår en noengang.

elins

Jeg retter en stor takk til Elin, Stine Therese og hele Elins Hårstudio, dere er fantastiske.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s