Min største skrekk..

uuuuaaaah.jpg

Her om dagen fikk jeg meg en skikkelig vekker da jeg var innom butikken, for etter å ha gjennomført hele helgehandelen var jeg kommet til hyllen som gir meg meningen med livet og hyllen som har gitt meg de beste øyeblikkene jeg har hatt i livet. Jeg var kommet til hyllen med godteri og sjokolade og det i seg selv var ikke så overraskende, det som fikk meg til å reagere var noe helt annet.

Jeg hadde tatt turen i butikken iført crocs, vi snakker altså de styggeste skoene som noen sinne er laget, skoene som er elsket av campingturister og danseband entusiaster landet over, skoene jeg i alle år har hatt mareritt om å sagt til meg selv at jeg aldri skal bruke. Dette hadde jeg nå tatt på beina i hu og hast da jeg stresset av gårde til butikken for å ta helge handelen.

crocs

Jeg har funnet ut det at selv om jeg ikke er forelder til noen barn har jeg allikevel nå fått ansvar for to barn på 6 og 9 år, det gjør at tiden er blitt litt knappere og minuttene går raskere hver eneste dag. For meg som til vanlig er litt som ei jente på det området, som må ha den korrekte øyeskyggen og den hotteste masken av solpudder eller brunkrem. Men denne dagen hadde jeg altså mistet det helt.

Det er ikke bare crocs jeg har tatt tett til mitt bryst etter å ha fått barn inn i livet, jeg tyr oftere og oftere til caps istede for å stelle det fantastiske håret jeg har og jeg tar oftere og oftere på meg joggebukser for å slippe å kneppe knappen og dra igjen glidlåsen. Jeg har rett og slett tydd til de plaggene som er mest tidsbesparende og enklest å bare tre på seg.

Å jeg må bare innse at dette vil bli min nye hverdag nå som jeg venter mitt første barn selv også, ting blir forandret med barn i livet og det må jeg bare innse og finne meg i. Så får vi se da om jeg tar mot til meg å kaster gummihanskene ved bleieskiftet også.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s