Kjendis for en dag!

kjendis

Jeg merket det med en gang vi satte oss i bilen på vei til barnehagen, det var noes om ikke var som det skulle med yngstemann i huset denne dagen. Den ellers så prateglade lille gutten satt der å bare måpet på vei til barnehagen, jeg tenkte kanskje det var noe som hadde skjedd i barnehagen dagen før så jeg spurte han rett ut. Svaret han ga meg var både til latter og advarsel.

For etter at jeg startet å blogge har jeg fått gode tilbakemeldinger på mine tekster, så jeg har jeg spilt med når barna i huset har trodd at jeg er kjendis på grunn av bloggen. Historier som at alle jentene spør meg om jeg er singel og at jeg ikke får gå i fred på gata, har blitt bekreftet av meg med et smil og glimt i øyet. Jeg kan vel også ha latet som om at jeg må gjemme meg for alle de gale fansene rundt omkring i butikkhyllene i butikken og så videre.

vin

Men det som for meg hele tiden har vært en artig spøk, har tydeligvis satt sitt preg på yngstegutten i barnehagen. For da jeg leverte han i barnehagen forrige gang var det en ny barnehage onkel som møtte oss, han spurte høflig hvem det var som leverte han i dag og jeg kunne bekrefte at jeg var den nye kjæresten til guttens mor. Allerede da merket jeg at gutten ble litt ukomfortabel og litt som et sjenert barn snek han seg litt unna hele situasjonen.

Uten å tenke noe mer på det reiste jeg fra barnehagen den dagen like blid, men det var da han oppførte seg litt merkelig i dag at jeg måtte spørre han om dette. Han svarte det at han ikke lenger turte og fortelle verken de voksne eller barna at jeg var selveste stepappahjerte, jeg kikket litt forundret på han mens jeg spurte hvorfor han ikke kunne det lenger. Da kom svaret jeg både så på som en advarsel men samtidig ikke klarte å holde igjen latteren av.

For han ville ikke fortelle dem at jeg var stepappahjerte i redsel for at han ikke skulle få leke i fred i barnehagen, han fryktet at alle ville løpe etter han og at han måtte gjemme seg bak lekeapparatene. På en måte er dette litt morsomt men på en annen måte må jeg innse at spøken min ble dratt litt langt, samtidig er det viktig at ikke barna dras inn i en bloggverden når de selv ikke skjønner helt alvoret.

Så jeg har nå beroliget han med at det er helt trygt og fortelle folk hvem jeg er og at jeg bare tuller med at jeg er så kjendis som de har fått inntrykk av. Men hvem hadde ikke tatt muligheten til å leve som kjendis for en dag?

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s