Undercover som Dronningen av Rhodos

dronninga

I en uke har Dronningen av Rhodos nå vært på tur og etter flere dokumenterte snaps med pokaler fra øyas wet t-shirt konkurranser vender hun nå hjem igjen til kjøligere strøk. Som jeg skrev om i forrige ukes innlegg Dronningen av Rhodos slapp jeg til slutt unna å bli med på turen, men for de av dere som tror at jeg nå har kunnet pustet lettet ut denne uken tar dere feil..

For mens Dronningen av Rhodos har ligget på solsengen med ei litta strawberry Daiquiri i hånden, har jeg måttet følge opp hennes plikter her hjemme i en uke. Så i en uke har jeg nå gått undercover som Dronningen av Rhodos både på privaten og i jobbsammenheng. For posten må frem som de sier og denne uken var intet unntak.

posten

For dette å gå undercover som svigermor var ingen sak, det var ingen av hennes kolleger som i det hele tatt la merke til at det var jeg som hadde steppet inn. Men som tillitsmann derimot har hun en del plikter å fylle opp som jeg ikke var like begeistret for, så under tillitsmannsmessen på Lillestrøm fra onsdag til torsdag slet jeg litt med å fullføre mitt oppdarg.

For de av dere som tror slike messer er til for å lære seg mer om rettigheter og arbeidsmiljøloven må dere tro om igjen, jeg har konstant ligget med sprette ben inne på rom 312 på Thon Hotels i Lillestrøm. For disse tillitsmann mennene er jammen ikke ramme, det var et konstant sexpress fra jeg entret dørene inn på hotellet. Jeg rakk ikke engang å tvinge i meg ei litta baylies og kaffe der, før første mann var på plass.

rigmor

De ålet seg inntil meg som slanger i det uklipte gresset, å apropos slanger så ble det noen av de i løpet av oppholdet også da i en annen betydning naturligvis. Så akkurat denne messen skulle jeg helst ha vært foruten, men den ble gjennomført og fullført i ekte svigermor stil. Når det kom til selve leveringen av post var ikke dette noe problem, men nå har jo ikke jeg de ribbeina og knærne å passe på som hun har så det gikk veldig greit.

Nå er hun heldigvis tilbake og klar for egne plikter igjen, så vi får nesten se om jeg ikke bare slenger meg med på ei litta charter neste gang slik at jeg slipper dette kjøret neste gang. Men uansett så ønsker jeg bare å takke alle kolleger ved posten for at dere tok meg så vel i mot, fra i morgen er dronninga tilbake i egen person.

Posten må alltid frem, så for de av dere som ikke mottok all post dere ventet på i forrige uke, så har jeg kastet en del reklame og noen små brev i Goksjø. Dere finner de igjen der om dere savner noe.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s