Jeg trakk meg fra Farmen 2017

kent

Innspillingen var rett rundt hjørnet og min største drøm her i livet var i ferd med å gå i oppfyllelse, endelig skulle jeg få delta på et reality program noe jeg har ønsket meg hele livet. Jeg har jo et stort eksponerings behov og dette var min mulighet til å endelig bli hele Norges Farmen Kent, mannen som brekker seg av lukten av høyballer og som hater å få skitt på fingrene. Men var det egentlig dette som gjorde at jeg trakk meg fra Farmen 2017?

For etter turen til Olden i påsken var det ikke mye som tilsa at jeg kom til å bli hele Norges Farmen Kent, jeg brakk meg så fort vi entret gården og min redsel for hest og ku ble stadig forverret gjennom hele forholdet. Selv om jeg til slutt fikk satt meg på en skikkelig sværing, det vil si en islandsponni som målte hele 1.40 fra strømpelesten var ikke dette med gårdsdrift noe som for meg ga mersmak. Men det var jo også litt av det som fikk meg til å melde meg på, nemlig det at jeg ønsket å utfordre meg selv på dette og endelig bli den mannen jeg alltid har ønsket å være.

jada

Så hva var det som fikk meg til å melde meg av? Hva gjorde at jeg valgte å si ifra meg den velfortjente stjernestatusen jeg ville ha fått? Svaret er veldig enkelt, da jeg fikk vite at jeg skulle bli far til et lite barn i slutten av 2017 var valget veldig enkelt for meg. For som førstegangsfødende far om det kan kalles det, var jeg ikke interessert i å gå glipp av svangerskapet eller selve fødselen. Så da får stjernestatus, glitter og glamour bli neste gang istede.

I et siste tappert forsøk på å ikke miste stjerna i showet som de sier,  ga de meg tilbud om å delta i «Farmen Kjendis». Det spilles inn over kortere tid og slik det er blitt hadde jeg ikke vært så mye mindre kjendis enn de andre som deltar, men allikevel valgte jeg som min blogg kollega Sophie Elise å takke nei da det ikke helt passet inn i planene mine. Kanskje har tv Norge gått glipp av den kommende stjerna, men for meg er det en stjerne på vei som betyr så uendelig mye mer for meg akkurat nå.

Så beklager til alle som hadde gledet seg til å se meg på tv skjermen, I`ll be back!

under

2 thoughts on “Jeg trakk meg fra Farmen 2017

  1. Hæstn miin ❤
    Men jeg må rette på deg da, det heter islandsHEST uansett størrelse 😉
    Lykke til og gratulerer til hele familien med en liten som kommer ❤

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s