Rød dag i kalenderen

kent

Det å være gravide kan by på mange forskjellige misforståelser og uenigheter, noen uenigheter kan komme av at jenta i denne perioden kan få humørsvingninger og ikke alle disse uenighetene er like hyggelige. Men vår uenighet her for en tid tilbake var av det mer koselige slaget, da vi sammen forsøkte å regne oss frem til termin datoen.

For som de fleste av dere vet er dette med å bli far noe jeg ikke har opplevd før, så med ei rutinert baby maskin i hus skulle jeg komme til kort når det gjaldt utregningen av termin dato. For det første hadde jeg ikke peiling på hvordan dette skulle gjøres, jeg visste at man går gravid i 9 måneder og 42 uker ca men det holdt ikke når det kom til termin dato.

Så da den rutinerte av oss satte i gang å regne ut siste røde dag og så videre ble jeg oppmerksom på at hun bommet på en ting, for mens hun satt og snakket om at siste røde dag fant sted 16. mars kunne ikke jeg forstå hvordan hun kom frem til dette. Så i et forsøk på å virke entusiastisk rundt noe jeg ikke forstod noe av, prøvde jeg å rette på henne ved å fortelle det at siste røde dag ikke kunne være 16. mars.

kent123

«Nå tror jeg du regner helt feil med tanke på siste røde dag» sa jeg.

«Nei det blir riktig med 16 mars» sa hun like bestemt

«Men nå glemmer du at også søndager er rød dag» sa jeg like overbevist.

Mitt forsøk på å bidra i regnestykket ble kun møtt med latter fra min kjære, for i utregningen av røde dager snakket vi tydeligvis om to forskjellige ting. Jeg om røde dager i kalenderen og hun om røde dager som i siste menstruasjon, det er jo ikke rart jeg var litt forvirret heller da vi nettopp hadde passert påsken med en haug av røde dager.

Men det ble en hyggelig uenighet dette da, begge lo godt når vi fant ut av hva som gjorde oss uenig. Derfra og ut overlot jeg til henne og legen å regne ut eksakt termindato, jeg fant ut at dette tydeligvis ikke var min sterkeste side tross min sterke 4`er på mattetentamen i 10ende klasse. Etter nøye utregninger og eksakte røde dager har vi nå endelig fått datoen bekreftet.

Nå gleder vi oss stort til å bli foreldre til en liten h*n med termindato 25. desember 2017.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s