Tinder Suprice?

tinder

Kjærester i 4 måneder og 3 måneder på vei? Ja vell tenker kanskje du, dette gikk vel litt fort? Å ja kanskje har det gått litt fort med oss, men som Tinder kongen og Tinder dronningen er det kanskje ikke annet å vente. For tinder har ført oss sammen og tinder har gjort det mulig, det var bare et sveip til høyre det så var alt i gang. Men en ting er sikkert og det er når unden kommer ut skal jeg si «Hei sveis, velkommen til verden du lille Tinder suprice»

For det var ikke akkurat planlagt at vi skulle få barn så tidlig i forholdet, vi har kjent hverandre i 7 måneder nå og man kan vel si at det er nok ikke alt vi vet om hverandre. Men det jeg trenger å vite føler jeg at jeg vet, så da graviditetstesten viste to sylskarpe streker var det en søt kar kalt kjærlighet som prikket oss på skulderen og sa «Dette er riktig for dere». De ordene har satt seg i vårt hodet og vi har aldri vært i tvil om å gjennomføre dette.

månen

Det er alltid noen overraskelser der ute og dette var definitivt det for oss begge, ikke i den forstand at vi tvilte på om jeg var faren eller ikke men rett og slett bare hele graviditeten. For som de fleste av dere kjenner til er jo ikke Tinder akkurat kjent for å stå bak utallige lykkelige forhold, de forholdene Tinder skaper varer gjerne ikke mer enn i to minutter på et soverom en sen lørdagskveld. Nå skal ikke jeg skryte på meg at det tok mer enn to minutter her eller, men vi fikk hvertfall et barn i gave i tillegg til dette.

Vi har spøkt litt med dette i ettertid også at barnet burde hete Tinder om det blir en gutt, helt ærlig så syntes jeg det navnet er både søtt og fint også. Men for min kjære som har to barn fra før og en tradisjon på å ha dobbeltnavn, fant vi ut at Tinder ikke kan være først i navnet og definitivt ikke etter. For du kan ikke kalle barnet ditt for Tinder Andre, Tinder August eller Tinder Kim, det ville bare være å skape et bryderi for han senere i livet.

Så ja det gikk kanskje litt fort, både i sengen og med å få barn men vi føler oss veldig lykkelige over å nå skulle bli foreldre. Jeg har heldigvis fått litt trening i det å ha barn, da min kjære har to fra før som jeg har vært stepappa til siden vi ble kjærester. Så en ting har jeg hvertfall lært meg på reisen så langt, og det er at jeg ikke bare kan sveipe til venstre om jeg skulle angre meg.

Hvor lenge mener du man burde være sammen før man blir gravid? 

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s