Den nye barnevakten!

trampoline

Endelig er den her, oppfinnelsen alle småbarnforeldre har ventet på og gledet seg til å teste ut. Glem dyre barnehageplasser og den au pairen du hadde tenkt til å bestille, for under 1/10 av prisen, får du nå den moderne barnevakten rett i din postkasse. Som en liten sommergave fra meg til alle dere skal dere nå få en rabattkode som gjør at dere får ytligere rabatter på den populære barnevakten.

For barnet ditt får ikke en kjedelig stund uten og jeg kan garantere dere at spinneren gir barnet ditt legendestatus i nabolaget. Med utallige farger og fasonger er det kun fantasien som setter en stopper for hvor dette skal ende. Glem nettbrett og slitne iphoner, her er produktet som får barnet ditt i aktivitet ute i gatene igjen.

fotball

Barna selv er også i ekstase over det nye leketøyet og flere av barna sier de ikke forlater huset uten spinneren i hånden, de har den ved bordet når de spiser, i hånden på trampolinen og som et ekstra verktøy på fotballbanen. Flere av barna sier også at de lurer med seg spinneren på toalettet, ja spinneren er rett og slett en hit både blant barn og voksne.

Barnehage ansatte rundt om i landet klør seg nå i hodet over dette nye fenomenet, og vurderer nå å bytte ut alle lekeapparater med disse spinnerne som gir barna en ekstra dimensjon i hverdagen. Forskning viser at alle barn med spinnere også fungerer bedre i sosiale sammenhenger og kommer lettere i prat med andre barn.

mat

Ønsker du å teste ut den ny moderne barnevakten? Besøk https://stiligeprodukter.no/butikk/gadgets/morosaker-1 og benytt deg av rabattkoden : stepappa20 da vil du få 20 % rabatt på alle fikleprodukter som spinnere og kuber.

Sponset innlegg

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s