Verdens beste kjæreste

hender

Vi har vært sammen nå i 4 måneder nesten på dagen og for hver dag som går blir jeg bare lykkeligere enn dagen før, for aldri har jeg møtt makan til kjæreste som stiller opp og viser kjærlighet direkte fra hjerte og med ekte følelser. Å kjærligheten er stor mellom oss to, sammen venter vi nå vårt første barn og selv om du har to herlige fra før, tror jeg vi begge ser frem til dette med stor glede.

Du er den mest fantastiske personen jeg noensinne har møtt og du gjør hver eneste dag til en glede å dele sammen med deg, du hjelper til med husarbeid og barn som om du ikke har gjort annet i hele ditt liv. Du gir meg trygghet og du får meg til å føle meg som den lykkeligste personen på denne jord og jeg ville ikke byttet deg ut mot noe annet her i verden.

love

Da vi traff hverandre på tinder høsten 2016 tror jeg vi begge hadde helt andre tanker enn at du og jeg skulle bli et par, vi møttes som venner og trivdes som det men for hver dag som gikk fikk jeg mer og mer følelser for deg frem til jeg til slutt ikke klarte å motstå deg lengre. Du ga meg livsgnist og glede og du fikk meg til å føle at hvert sekund med deg var det jeg manglet her i livet.

Dette ville jeg ha mer av og jeg var ikke i tvil om at dette var noe jeg ville satse på, så etter kort tid tok jeg mot til meg å inviterte deg hjem til meg for fortelle hva jeg følte for deg og jeg ble utrolig glad da du sa du følte det samme for meg. Du er verdens beste kjæreste å det mener jeg, nå lever vi lykkelig å forelsket i harmoni , så jeg vil bare avslutte med å si at jeg er glad i deg.

Akkurat slik ville Carine ha omtalt meg som kjæreste, for jeg vet det selv også at jeg er en veldig god kjæreste som alltid setter henne foran meg selv å andre. Jeg ser det på henne hvor mye jeg gleder henne og gjør dagen hennes perfekt, hun er overlykkelig å det skjønner jeg godt, for alle hadde syntes at en kjæreste som meg var flott!

Veldig glad i deg også Carine, du er en fantastisk mor å er en enestående kjæreste!

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s