Dronningen av Rhodos

rugisnugg

Ja så kom hun seg omsider avgårde, dronningen av Rhodos har igjen satt nesen mot sydeligere strøk klar for bodyshots, wet t-shirt contest og bar til bar runder. String bikinien er pakket å solfaktoren lagt hjemme, her går det i olje for å brune kroppen til den gylneste brunfargen grekerlandet har sett.

Under kallenavnet dronningen av Rrhodos overlater hun lite til fantasien når hun reiser men tross sex-tapes på avveie og mange grekere med voksede barter ventende på henne har hun den siste tiden mast veldig på å få med meg på turen. I et siste tappert forsøk tok hun i går seg turen innom i lårkort skjørt og cabriolet med taket av for å overtale meg, men jeg vet akkurat hvordan det hadde blitt å være med svigermor på tur.

caps-cab

For hun rekker knapt å legge fra seg håndkle på strand stolene å innta all inclusive frokosten i spisesalen før hun skal i gang med shotte-konkurransen rundt bassengkanten, når det i tillegg er all-inclusive hotell er det klart vinen og ølen også må inntas, men hver gang så klager hun på at de ikke har kaffe & baylies på all-inclusive menyen.

Så etter 2 timer grilling i solen slik at solbrilleskille blir perfekt er det opp å sitte på hotell verandaen for å kjøre på med litt kaffe & baylies, samtidig kommer standard strofen «Man skal ikke klage på varmen altså, men nå var det nesten best i skyggen». Men det er ikke det verste, nei det er når vi skal ut på restaurantene og spise.

cab-kent

Du blir alltid så god venn med bartenderne der nede, nesten litt for godt for jeg sitter igjen litt sjalu etter hvert måltid ute. Er det virkelig så morsomt med en greker som kan si tusen takk og hade bra på en blanding mellom svensk og norsk? Du blir nesten litt mo i knærne der du sitter mens du forsøker å imponere han tilbake ved strofene «Gracias» og «por favor»

Når vi så inntar klubbene på kveldstid skal du alltid være den som danser på bordet og roper høyest, du er først i køen når det kommer til wet t shirt contest å du er senest i seng. Selv om ditt beste argument før turen var at vi kunne bo på samme rom, blir jeg alltid liggende alene og vente bekymret for når dronningen av Rhodos velger å ta turen inn på hotellet igjen.

Som oftes møtes vi d i spisesalen igjen, jeg etter en god natt søvn og du rett fra et av grekerlandets beste nachspiel. Så jeg må skuffe deg denne gang svigermor, dette orker jeg ikke å finne meg i lenger så denne gang får du reise alene på tur sammen med speedo Roar som alltid ligger på alenerom. Men lov meg at dere deler rom i år når jeg ikke er med da hvertfall.

God tur ønsker jeg dere alle å nyt varmen, husk rompetaska, ryggsekken og tax free kvota til meg.

under

3 thoughts on “Dronningen av Rhodos

  1. Pingback: Undercover som Dronningen av Rhodos | Stepappahjerte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s