Velkommen til min nye blogg!

Header

Etter uker med hardt arbeid og knallharde forhandlinger, kan jeg endelig ønske velkommen til min nye blogg med nytt domene og nye sponsorer. Jeg setter enormt stor pris på alle dere som har fulgt bloggen min så langt, derfor ønsker jeg nå å gi dere en enda bedre leseropplevelse fra denne siden.

Hei! Mitt navn er Kent Roger Solheim og jeg står bak bloggen stepappahjerte, jeg er 29 år og kommer fra Sandefjord i Vestfold. Jeg lever et fartsfylt liv i Sandefjord med kjæreste og 2 bonusbarn som tar mye av min fritid.

Jeg startet denne bloggen for å få satt ord på alle følelsene ved det å bli stefar, fra å ha levd et rolig og bekymringsfullt liv med kun meg selv i fokus har hverdagen tatt en drastisk vending da jeg ikke lenger kun kan fokusere på meg og mitt. Hele livet mitt har jeg elsket barn og jeg har alltid hatt et ønske om en dag å bli far, nå er jeg jo “bare” blitt bonusfar enn så lenge, men jeg kan skrive under på at det betyr like mye for meg. For det å “bare” bli stefar betyr ikke at man kan gå halvveis inn for det, man må gå inn i det med 100% kjærlighet, styrke og vilje til å figurere som en farsfigur for barna. For selv om de ikke er mitt kjøtt å blod er jeg like glad i dem uansett hva.

Jeg ser virkelig frem til å dele denne hverdagen med dere, dette er en blogg fylt av humor, glede og mine opplevelser rundt min nye tilværelse. Den har barna i fokus og som alle med barn vet “Barn byr på mye glede i hverdagen” både frivillig og ufrivillig. Jeg håper dere liker denne bloggen og gi meg gjerne tilbakemeldinger om hva dere syntes om den også. Både positive og konstruktive tilbakemeldinger tas i mot med stor takk.

Jeg kunne sikkert skrevet en bachelor oppgave om meg selv, men jeg lar det bli med dette. Ønsker dere å bli bedre kjent med meg å min familie er det bare å følge med på denne bloggen fremover, du kommer ikke til å angre.

under

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s